Krachtige combinatie van creativiteit en technische kennis

Launch your Startup is een samenwerking tussen
een webontwikkelaar en een grafisch ontwerper.

Met deze samenwerking heeft u specialisten in handen die hun vak verstaan en op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied;
een krachtige combinatie van creativiteit en technische kennis.

Samen hebben zij voor u dé oplossing om snel en professioneel uw business te kunnen starten.

Marco

Webdesigner

Svenny

Grafisch Ontwerper

Tim

Data Scientist

Gjalt

SEO Specialist

Britt

SEO Tekstschrijver

Femke

Social Media expert

Marco Kroon – Webdesigner
Marco is eigenaar van Kroon Webdesign, een full service internetbureau dat u helpt online succesvol te worden én te blijven. Marco onderzoekt de markt, hij stapt in de schoenen van uw klanten en ontdekt mogelijke kansen. Hij is een expert in css en WordPress. Samen met zijn team gaat hij hard aan de slag om uw online succes te vergroten.

Svenny Santos – Grafisch ontwerpster
Svenny is gespecialiseerd in het maken van ontwerpen die de juiste klanten aantrekt. Svenny werkt al jaren met grafische programma’s als Photoshop en Illustrator en zij maakt daarmee een passende vormgeving die uw merk, bedrijf of product sterk in de markt zet. Ook kunt u haar inschakelen voor een restyling of een second opinion over hoe u uw business naar een hoger plan kunt tillen.

Tim – Data Scientist
Tim analyseert grote hoeveelheden data met als doel er waardevolle informatie uit te halen.

Gjalt – SEO Specialist
Gjalt is gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten voor landingspagina’s en campagnes in diverse branches. Hij weet precies waar u op moet letten als het gaat om de vindbaarheid van uw website.

Britt – SEO Tekstschrijver
Britt schrijft SEO teksten voor landingspagina’s en campagnes in diverse branches.

Femke – Social Media expert
Femke beheert voor verschillende opdrachtgevers de social media kanalen. Denk aan Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Zij bedenkt en deelt content via social media en past daarbij de juiste tricks toe, zodat de bekendheid van uw product of dienst vergroot. Om succesvol aan de slag te gaan met sociale media, kun je bij haar een workshop volgen waarin u praktische tips krijgt over het gebruik ervan. Zij laat u precies zien hoe u social media optimaal in kunt zetten!